دلایل کندخوانی

💠 کلمه خوانی:

دلایل کند خوانی – داوطلبان به جای اینکه جمله را مطالعه و درک نمایند، تک تک کلمه ها را مطالعه می کنند که این مسئله سبب می شود در مطالعه دروس و حتی صورت سوالات در آزمون های آزمایشی سرعت مناسبی نداشته باشند.

💠 بلندخوانی:

بلند خواندن دروس، سبب درگیری بخشی از ذهن به کاری به غیر از مطالعه می شود و تمرکز داوطلبان را کاهش می دهد، همچنین شرایط یادگیری و یادآوری داوطلبان در آزمون سراسری باید به هم شبیه باشند و در آزمون سراسری چنین شرایطی برای بلند خواندن سوالات وجود ندارد.

💠 درونخوانی و لب خوانی:

این موارد نیز شرایط شبیه به بلند خوانی دارند و ذهن داوطلب به شرایطی به غیر از مطالعه جلب می شود که کاهش تمرکز و سرعت مطالعه را به همراه دارد.مهندس حسین بنائی.

💠برگشت غیرارادی چشم به عقب:

بسیاری از داوطلبان هنگام مطالعه یک پارگراف و یا حتی صورت سوالات در آزمون ها و تست های آموزشی به صورت غیرارادی به سطرهای قبلی باز می گردد که این مسئله سبب کاهش سرعت مطالعه می شود و همچنین آن ها مجبور می شوند دوباره پارگراف مورد نظر خود را مطالعه نمایند که سبب خستگی نیز می شود.

💠 مکث طولانی روی کلمات:

مکث زیاد روی هر کلمه سبب کاهش سرعت مطالعه می شود. به جای این کار داوطلبان می توانند دور کلمات مرور در متن خط کشیده و آن ها را مرور نمایند.

💠 سرگردانی چشم بین خطوط:

این مشکل در دروس خواندنی بسیار به وجود می آید، داوطلب هنگام خواندن یک مطلب فراموش می کند دقیقا در کدام خط است و چشم بین خطوط سرگردان می شود. برای این کار بهتر است حتما از دست یا مداد به عنوان خط بر استفاده شود.

 

برای موفقیت در کنکور با تدریس حرفه ای اساتید برتر کشور و کنکور آسان است

همراه باشید

استاد احمدی ، مهندس امیر مسعودی ، مهندس عارف ربیعیان ، دکتر مهدی شیخی

جهت دریافت مشاوره و برنامه ریزی درسی در تعطیلات نوروز با شماره های

۴۰ ۹۶ ۴۰ ۶۶ – ۰۲۱

۳۸۸۹ ۷۵۲ ۰۹۱۲

تماس بگیرید


۰ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

Avatar placeholder

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماس تلفنی